1

BIG HOLIDAYS GIVEAWAY BY ASNAWI HASSIM



BIG HOLIDAYS GIVEAWAY BY ASNAWI HASSIM
TEKAN BANNER UNTUK SERTAI
Hadiah Giveaway ini disponsor oleh AsnawiHassim ,Tshirt Express - Custom Design ,
Alia Rosli ,Adam Faiz ,Wanie ,Nur Syazlia ,Izzah Alyah ,Green leaf ,ZakieAzid ,HidayahSuhailee ,Simple Syara ,AinRahman dan MunirahRahman
Hadiah Giveaway ini adalah
T-shirt Running Man x1, Personal custom T-shirt x1,
Fridge magnet x1, Niqaab x1, Doodle x2, Kawaii Doodle x2, Hadiah misteri x3, Topup RM10 x1,
Topup RM5 x2, Topup RM5 x2, Review blog x2, Cash RM5 x2
20 PEMENANG DICARI. CEPAT SERTAI GA INI MUNGKIN ANDA YANG AKAN MEMENANGI ANTARA HADIAH MENARIK INI!




1

Family Day Di Air Terjun Bekok.....

             Assalamualaikum...Wahhhh.. Rasanya dah terlalu lama tak update blog ni kan, hari ni baru aqil berkesempatan untuk update blogggg ni sebabnya terlalu bz dgn kehidupan di semester yang terakhir ni.......semester penghabisanlah katakan... hehehe... tambahan pula sekarang dekat rumah sewa ni, tinggal 3 orang je yang lain semua balik rumah.... haishhhh baru semingu balik sini.. semua dah balik rumah UNTUNGLAH rumah korang dekat-dekat kan... apalah nasib ku ini... huhuhuhu...


So kali ni , aqil nak update pasal aqil akan adakan family day di air terjun bekok pada 8/12/2013 ni di labis, Segamat, aktiviti ni kira aktiviti tahunan lah dalam kalendar . Sebenarnya tahun lepas dh diadakan family day ni di bekok. tapi mesti korang tertanya-Tanya kan kenapa tahun ni masih diadakan tempat yang sama kan?????








Sebenarya , tahun lepas semasa aktiviti ni dijalankan tak lah begitu ramai yg pergi. jadi pada tahun ni pihak organize masih menetapkan di bekok sebabnya bajet taklah banyak sgt pun kalau diadakan disini lagi satu penyertaan tak lah begitu ramai ... tapi tahun ni kami mendapat banyak penyertaan hamper melebihi 150 orang.... korang banyangkan 150 orang tu .... sebenarnnya kita orang pun x sangka boleh dapat seramai macam ni.. so Pihak organize decide kan untuk membuat family day pada tahun depan di tempat lain kalau penyertaanya ramai....


okey... berbalik pada Air Terjun bekok ni. suasana dia amat lah tenang dan air terjun dia pun x membahaya pun bagi yang membawa anak-anakk ataupun budak kecil ni..Tambahan pula, Air dia takdelah dalam sangat pun mcm air terjun di tempat lain....

Jalan masuk ke Air Terjun bekok ni takdelah teruk sangat pun, macam sesetengah tempat tu kan.. sebelum sampai ke air terjun ni korang akan lalui sebuah pekan dahulu di pekan tu adalah kemudahannya seperti kedai atau barang keperluan kan...... hah masa operasi air terjun ni dari PUKUL 8 PAGI SEHINGGA 6 PETANG tau...


Jadi,pada yang nak berkelah atau pun melepaskan tekanan tu. boleh lah cuba air terjun ni.... Selamat yaaaa....

6

blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah



Segmen yang mudah dah simple.. sesapa nak join tu click jea banner yang aqil dah siap tu.. comel jea kan banner dia... haha ...


0

Go back to kampus , sob sob...


tajuk pun dah sedihkan, so aqil akan balik ke kampus dah untuk menjalani semester yang terakhir... huhuhuhu sedar tak sedar dah nak 3tahun dah belajar ni , rasa sekejap je rasanya kan... fuhhh.. untuk semester terakhir ni mmg kena usaha lebih sikit lah dan kena lah tunjuk contoh yang baik pada adik2 junior (konon baik sgt lah) :0 ...



alhamdulillah . tadi aqil dah siap beli barang semua . banyak jugak lah shoping kan, padahal beli apa je pungggg kan... huhuhu... cuma rasa barang-barang sekarang dah mahal lah kan... mmg betul2 terasa laa as a student ni kan, kalau org yang dh kerja macam mana lah rasa nye kan.. mesti rasa tertekan je hidup ni... hahaha...

so lepas ni , kembali lah hidup seperti biasa bagun pagi2 , pergi kelas dgr lec membebel (pung pang pung pang) tp padahal x paham pape pun.. lec tanye , buat2 paham .. hihihi... okey lah.. membebel lelame pn bosan juga kan.. DOAKAN aqil selamat pergi dan sampai ye :)

3

Petang yang Indah.

Alhamdulillah dan bersyukur kepada ALLAH ,kerana memberikan aqil untuk hidup hingga ke hari ini, so hari  ni just nak update biasa-biasa je lah , dah lama juga tak update bloggg ni , rasa rindu lah pulak dekat blog ni kan..hurrmmmmm,tapi apakan dayakan, sibuk keje part-time nak cari duit lebih untuk belanja untuk semester akhir nanti.. fuhhhhhh, sedar tak sedar nak dah sampai ke semestar akhir juga aqil nampaknya kan :) ...

Hari ni , aqil tak berapa sihat dan terasa penink + demam , badan ni asik rasa tak sedap je .. ada yg sudi nak jage aqil tak ? hihihihi , nanti aqil belanje lah makan huhuhu . nasib baik lah hari ni offday . so ,dapatlah rehatkan badan ni .

Aqil bercadang nak bercutilah , dalam malaysia je lah . korang boleh suggest tak tempat yg best dalam malaysia ni ?? minta tlg ye :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © 2009 Who am i? All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive | Distributed by Deluxe Templates